Skateboard, mașină sau ce?

CocoaMotors00Mobilitatea urbană este un subiect de interes general în lumea agitată în care trăim. În continuare te invit să descoperi un gadget numai bun pentru tine.

Cu toții știm cât de greu este să te deplasezi prin oraș folosind mijloace transport în comun pentru a ajunge peste tot pe unde ai treabă. Dacă ești student ai și mai mult de mers, între diferite sedii ale facultății sau locuri și localuri pe unde ai de ajuns peste zi. Acest gadget ți se adresează.

Cei de la Cocoa Motors au lucrat intens să ne facă deplasarea urbană mai facilă. Acest gadget este anunțat drept o micro mașină. Ea ne transportă cu o viteză de până la 16 km/h prin traficul agitat din oraș, ajutându-ne să ne păstrăm energia pentru lucrurile cu adevărat importante. Are o baterie reîncărcabilă ce se poate încărca complet într-un timp sub 60 minute, iar autonomia este suficient de mare pentru a ne asigura mobilitate pe parcursul a 60 minute de plimbare, însă variază în funcție de stilul de utilizare.

CocoaMotors01

Prețul este destul de mare pentru un astfel de produs, 1300 dolari nu e puțin, însă cu siguranță te vei face remarcat având unul. În acest moment, toamnă 2016, se poate lansa precomanda, iar livrările vor începe din Septembrie 2017.

Mai multe informații puteți afla din videoclipul atașat sau urmărind site-ul Cocoa Motors.

 

CocoaMotors02

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.