Potluck Veggie Brunch

Event_People

Participăm la evenimente pentru că ne pasă. Te invit să citești despre acest eveniment ce a avut loc în weekend, nu departe de tine.

Mâncarea vegană este specială, înglobează bucurie fericire și bunătate. Este de consumat alături de prieteni și oameni dragi. Exact acest lucru s-a întâmplat cu ocazia celei de-a 7-a ediții a “Potluck Veggie Brunch”.

Mulți dintre noi încă nu fac deosebire între mâncarea consumată zi de zi și mâncarea vegană. Mâncarea vegană nu este doar mâncare, este un stil de viață. Ea prețuiește viața în toate formele ei, așadar cu greu te-ai putea bucura în urma morții unei vietăți pentru a avea burta plină. Practic mâncarea vegană este mâncare din a cărei componență lipsesc orice produse de origine animală sau care implică uciderea sau distrugerea ecosistemelor în care trăiesc viețuitoarele.

Acum că introducerea a fost făcută, să îți prezint evenimentul în sine, data viitoare sper că vei participa și vei înțelege mai bine acest stil de viață.

Totul a început într-o dimineață de duminică cu o călătorie spre București. Locația a fost ușor de găsit, un loc sud estul marelui București.

Event-ul a fost organizat de către Delia Popa. Dacă doriți să participați în viitor la astfel de evenimente, ea este persoana pe care să o contactați. O puteți găsi pe Facebook, acolo unde postează frecvent rețete și diferite sfaturi utile nouă. Pe mine m-a încântat în mod deosebit o rețetă de suc.

Evenimentul a adunat laolaltă peste 30 participanți, scopul principal a fost acela de a ne bucura unii de prezența altora și de a degusta din bucatele vegane atent preparate și aduse de către fiecare participant. Ideea este că fiecare a venit cu o sugestie sau un preparat. Au fost servite diferite preparate, pornind de la tradiționalele sarmale (de data aceasta vegane), până la torturi din cele mai alese. În ceea ce mă privește am avut ocazia să degust foarte multe dulciuri, iar preparatul adus de mine (un sos demențial de maioneză) a făcut deliciul participanților.

Event_Food

Astfel am început prin a ne cunoaște, am așezat preparatele în ordine și după ce au fost schimbate câteva vorbe s-a început degustarea. Odată acest moment terminat, Delia ne-a încântat cu o minunată prezentare referitor la activitatea desfășurată de ea și împreună cu colegii ei ne-au prezentat experiența lor din India. Asta pentru a intra în tema ce continua evenimentul, prepararea unui fel de mâncare specific Indiei. În aceste momente am avut ocazia să aflu că o călătorie în India poate avea multiple beneficii, mai ales atunci când dorești să realizezi o purificare spirituală. Odată preparatul gata am fost invitați să degustăm rezultatul. Un preparat excelent.

Event_PeopleAndFood

Pentru că până în acest moment a fost alintat trupul, a venit momentul să fie alintat și spiritul. Am continuat cu o ședință de meditație. Un bol tibetan și un set de clopoței ne-au ajutat să intrăm în atmosfera de basm ce a permis o meditație mult mai profundă. Am putut trăi senzații de euforie și extaz. Un moment propice pentru a ne gândii la ceea ce înseamnă pentru noi prezența prietenilor și cunoscuților în jurul nostru.

Event_Bol

În încheierea evenimentului am făcut o scurtă baie de mulțime căutând să aflu păreri din partea fiecărui participant. Astfel am aflat că toți au fost încântați de participarea la eveniment și se gândesc să revină altă dată cu plăcere.

Delia ne-a informat că acest eveniment se va repeta și cu alte ocazii, fiind de dorit să îl poată organiza în jurul datei de 20 ale lunii. Mai multe detalii se pot afla de pe pagina ei de Facebook sau de pe pagina evenimentului.

Cu alte cuvinte a fost o zi minunată petrecută alături de oameni minunați.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.