Marco Polo – te ajuta sa-ti gasesti telefonul

marco-polo-app_03

Să rătăceşti telefonul este ceva obişnuit, toţi am păţit-o măcar odată. Cum ar fi dacă odată rătăcit telefonul ne-ar da de veste unde se află atunci când îl strigăm?

Se Întâmplă uneori ca din grabă să lăsăm telefonul undeva, iar atunci când avem mai multă nevoie de el să-l căutăm prin toate colţurile casei sau ale biroului unde lucrăm şi să pierdem timp preţios în încercarea de a-l regăsi. Dacă te simţi norocos atunci vei avea la îndemână un al doilea telefon ca să-l suni pe primul ce a fost rătăcit, însă conform legilor lui Murphy (legi amuzante ce reflectă întocmai realitatea) telefonul tău este pe modul silenţios.

Acum, a venit soluţia! Marco Polo, este o aplicaţie care transformă căutarea telefonului într-o activitate amuzantă. Este un joc ce are puterea de a ne aduce oricând zâmbetul pe buze.

marco-polo-app_00

Ceea ce ai de făcut este să laşi aplicaţia să ruleze pe telefon, aceasta ascultă aşteptând cuvântul cheie “Marco”, odată ce-l aude va răspunde cu “Polo”. Desigur poţi seta alte cuvinte cheie dacă doreşti însă cele predefinite fac jocul mai interesant cred eu.

Marco Polo nu este foarte complexă din punct de vedere al utilizatorului. Ai tot ce îţi trebuie la îndemână, interfaţa este intuitivă. Una din opţiunile prezente în meniu îţi permite să configurezi nivelul tonului pe care îţi va răspunde telefonul la chemare, ocolind în acel moment setarea pe care ar fi avut-o telefonul în momentul în care te-ai decis să-l cauţi. De exemplu, dacă telefonul este setat pe modul silenţios sau mut, atunci când îl vei chema el îţi va răspunde tare şi clar.

marco-polo-app_02

Aplicaţia Marco Polo nu are un efect semnificativ asupra consumului de curent din baterie. A fost rulată pe multiple modele de telefoane şi rezultatele au fost foarte bune. Aplicaţia este disponibilă atât pentru terminale Apple cât şi pentru terminale ce rulează Android. De remarcat, datorită politicii drepturilor de autor şi al permisiunilor, cele două aplicaţii sunt uşor diferite. Nu ştiu de ce dar Apple nu agreează dezvoltatorii ce fac aplicaţii atât pentru ei cât şi pentru Android.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.